stichting-leergeld

Stichting Leergeld kan helpen!

Steeds meer kinderen in Nederland kunnen om financiële redenen niet meedoen aan activiteiten die voor hun leeftijdsgenootjes heel normaal zijn. Zij staan vaak letterlijk aan de zijlijn.

Stichting Leergeld wil deze kinderen mee laten doen!

Stichting Leergeld biedt kinderen kansen om te kunnen deelnemen aan binnen- en buitenschoolse activiteiten zoals lid worden van een sport- of hobbyvereniging, zwemles volgen of deelnemen aan de scouting.
Stichting Leergeld  kan voor kinderen van 4 tot 18 jaar een oplossing bieden. De medewerkers van Stichting Leergeld verwijzen in eerste instantie altijd naar voorliggende voorzieningen via de gemeente, als die van toepassing zijn.

Stichting Leergeld werkt uitsluitend met vrijwilligers. Een vrijwilliger komt aan huis om samen met de aanvrager de mogelijkheden te bespreken en eventueel te informeren over andere instanties.

Aarzel niet om contact met Leergeld West Brabant Oost op te nemen indien u twijfelt of ook u voor ondersteuning in aanmerking kunt komen. Binnen Leergeld West Brabant Oost vallen de volgende gemeentes:

Als uw gemeente buiten deze regio ligt, kunt u via onze website www.leergeld.nl vinden in welke plaats u zich kunt melden (“Waar werkt Leergeld”, dmv invullen van de postcode).

Voor meer informatie of aanmelding, zie  www.leergeldwbo.nl of maak gebruik van de folder die bij ons op de infobalie aanwezig is.

Leergeld is bereikbaar via telefoonnummer 0162-45 84 87 van ma t/m do 9.00-11.30 uur.
(Tijdens schoolvakanties is het kantoor gesloten).

Menu
×

LET OP! ONZE WINKEL IS TIJDELIJK GESLOTEN IVM VERHUIZING LEES HIER MEER